Vineri. Inceputul week-endului

_____A mai trecut o saptamana , destul de frumusica dupa parerea mea, si pot spune acum ca vine primavara. Gata , nu mai avem deloc mult frig de acum incolo , si speram sa vedem si ceva verde prin pomi asa ca sa mai coloreze putin orasul.
___E vineri si este extrem de bine. Aglomeratia mare ca deobicei , toata lumea grabindu-se sa se duca acasa, normal sa petreci mai mult timp cu familia, deoarece vine week-endul care o sa ne de-streseze de vremurile grele de pana acum. Multi se reintorc acasa , la bloc sau la curte, altii se grabesc sa plece la munte, unii cu trenul , altii cu masina. La munte inca e zapada, si e putin frig, asa ca de drumetii dealea cu inca cativa prieteni nu e prea bine, mai ales ca acum se topesc zapezile si se mai pot creaza si avalanse. Suna cam plictisitor tot ce zic io aici, dar in schimb cam asa e. Primavara nu s-a instalat inca dar, cred ca in cateva saptamani o sa zicem ca ''e cam cald'' . Vad deja cativa nori pe cer si sper macar sa ramana la fel si sa nu se schimbe vremea ca deabia m-am obisnuit cu mai putine haine si sper sa creasca in fiecare zi cu inca 1* .
___Pentru mine azi e ziua cea mai tare din toata saptamana, pentru ca vin inca 2 zile libere si pot sa fac cam orice in asa fel incat sa fiu strong luni dimineata. Cand ziceam ''orice'' ma refeream la unele petreceri wild :)) sau.... ceva care sa ma tina mai mult timp in asa fel incat a doua zi sa ma trezesc pe la pranz . Desi momentan nu prea am chef mare de asa ceva. Vreau sa mai ies pe afara si sa fac un sport ceva, ca aici la pc o sa fac si cocoasa si nici nu cred ca o sa mai pot sa merg, anchilozez naibii ! As vrea un volei ca nu am mai jucat demult, si desigur eram foarte bun .
___Pai cam atat pentru azi, pentru ca nu prea mai am chef nici sa scriu, si intru in minivacanta asta de 3 zile, asa ca pana luni nu cred ca mai postez ceva, si daca tot 1 martie e duminica, le urez fetelor ''La multi ani !'' sau ce oare s-o ura, ca habar nu mai am !
1 Response
  1. Creimar Says:

    desigur... =D
    Incepi dupa modelul Bebe sexologu' de servici sa devii un... Cheeşu bloggerul-meteorolog.


Trimiteți un comentariu

Blogger

copyright © 2008 - 2009 The Jurnal Blog by CheeSu. Some Rights Reserved.