Chapter VIII : Being charming

_____Zilele trec cam greu, si primavara e tot mai departe. Caldura mult asteptata de mai toata lumea , inclusiv si Sebastian , nu prea isi face aparitia. Pana acum Sebastian nu a mai facut nici o victima si nici nu a fost pe atat de ''charming'' pe cat era cu ceva timp in urma. Si-a cam pierdut tot interesul pentru pentru aceasta categorie si pana si el isi da seama de acest lucru. Era bun in ceea ce facea si mereu se distra cu mintile victimelor imediat dupa ce le atragea privirile si interesul.
_____Acum nu mai vezi asa ceva nici pe la altii. Rareori mai intalnesti cate unu care sa ii zica ceva mai interesant unei fete. Acum toti vin cu lectia de acasa invatata (in general de la amici mai mari care sunt ''adevarat'' cuceritori) si baga si ei cateva replici bine invatate la care fetele accepta dupa ce se consulta la randul lor cu ''veteranele'' care spun ceva de genul:'' A, cat de dragut , asa m-a cucerit si pe mine Vasilica''. Sebastian a fost mai mereu prin preajma acestor specimene si se distra copios ,uneori chiar se mira, cand vedea ca unele fete (majoritatea) cadeau in plasa la vrajeli ieftine si de prost gust, dar nu putea sa nu se mire atunci cand acestea chiar credeau in ce putea sa zica Casanova ala mic ,deabia intrat in breasla.
_____Din descrierile lui Sebastian , categoria de ''nou intrat'' , capata un punct comun al vestimentatiei, comportamentului si caracterului : Deobicei se intra in aceste ''jocuri'' pe la varsta de 13-14 ani iar, modelul de ''minicasanova'' arata cam aiurea si inadecvat situatiei in care se afla, normal trebuie sa o ''prinda'' pe domnisoara. Astfel din punct de vedere al vestimentatiei, el trebuie sa se imbrace mai pe scurt ''ca un rapper'' . Muzica pe care o asculta deasemenea tot din aceeasi categorie cu vestimentatia ca ar fi ciudat sa il vezi pe un ''rapper'' ascultand pop-dance. Si la comportament trebuie sa deducem la fel. Ce zice micul nostru Casanova: ''Daca ma port mai violent si par mai ''tare'' sigur le am pe toate la picioare nu numai pe cea Aleasa. Poate mai bag si o gluma deaia gandita de acasa si gata nu mai imi trebuie nimic''. Sebastian a stat si s-a gandti putin la aceasta afirmatie si a gasit comportamentul acesta comun, undeva unde mai vazu-se el , tot ceva semanator. A, da la Animal Planet, cand masculul Alfa face galagie si se tot zbate pe acolo ca sa iasa in evidenta , ca sa atraga femelele. Acele animale erau maimute. Daca stam putin si ne gandim la teoria lui Darwin cu ''noi oamenii avem stramosi maimutele'' se pare ca omul are dreptate...
_____Lasand faptul ca nu am evoluat (social) mai mult (tehnologic), si tot cam ca atunci suntem si acum, trebuie ca Sebastian sa explice si ultima parte ce il formeaza pe ''minicasanova'': caracterul. Ei cine stie , poate ca nu o fi ala prea inteligent si nu se prea pricepe la replici, poate ca in adancul lui o avea intentii mai bune, si poate chiar o fi un baietel bun si strong. Dezamagirea e ca nu e asa. Din descrierile lui Sebastian apare o mica poveste in care desigur apar 2 personaje: Aleasa si Rapperul/Baiatul dur de la inceput. Ei merg pe strada si din intamplare vin vreo 2 si se iau de Aleasa. Ea desigur nu are nici o problema ca il are in dreapta sa pe Cuceritor (rapper , baiatul dur, cel care se descurca) si sigur el va sari in ajutor ca un viteaz ce e si o va salva, exact ca in filmele acelea cu printi si printese. Numai ca in momentul in care ea se uita in dreapta, Rapperul nostru nu era . :I (ma ce draq , s-a evaporat !?) Se mai uita si in spatele ei , si ghici ce vede. Pe rapper(baiatul dur de la inceput) fugind mai ceva ca banel nicolita, lasand-o pe fata noastra sa se descurce singura cu aia 2 rau-facatori. Numai ca si aia raman surprinsi de faptul ca Rapperul o ia primul la fuga si in acelasi timp uitandu-se la fata dezamagita o lasa in pace. Ea pleaca acasa si isi spune in sinea ei ca a fost o fraiera cand l-a crezut si ca uraste tagma baietilor pe veci, pana la urmatorul Casanova care si el va avea unele defecte pe care nu si le-a dezvaluit la inceput.
_____Am deviat cam mult de la Sebastian. Nu el nu face asa. Cel putin daca i se pun conditiile in fata, macar se uita peste ele si daca vede ca nu corespunde unor cerinte ale fetei, trece mai departe. In schimb, daca ea nu scoate in fata acest lucru si lasa de la sine de inteles ca vrea sa fie surprinsa , la acest capitol Sebastian straluceste. Dar alta data ca acum imi este somn.
0 Responses

Trimiteți un comentariu

Blogger

copyright © 2008 - 2009 The Jurnal Blog by CheeSu. Some Rights Reserved.