De unde putem sa downloadam ...

______Multa lume si cred ca cea mai mare parte inca mai downloadeaza dupa ODC sau DC ++ . Numarul acestora se reduce insa treptat in favoarea Torrenturilor. E adevarat ca aici se downloadeaza mult mai repede si sigur, fara sa-ti inchida nimeni cand ajungi de exemplu la 90% (cum mi se intampla mie cand aveam ODC instalat. Si totusi exista si alte metode de a downloada gratis, foarte rapid dar in schimb e posibil cu mici riscuri , cativa troieni sau virusi adevarati care sa termine pc.
______La un moment dat am reinstalat pc ca imi schimbasem cateva placi la el si hardul si nu prea aveam multe programe + ca vroiam sa ascult si eu muzica , sa o iau de undeva. Nu aveam ODC, nici BitTorrent. Si mi-a venit ideea geniala de a face ce orice om face atunci cadn nu gaseste ceva: da search pe google. Si am inceput ''music free download'' , ''free download movies'', ''descarca muzica gratis'' etc . In general siteurile care apar primele sunt niste tampenii, ca eu intrasem cam in toate numai sa pot sa gasesc un loc de unde sa downloadez. Si asa am ajuns pe la pagina 3 de pe google, pana am dat de cateva situri care se pare ca sunt foarte bune , nu au virusi, foarte actualizate si de la care am reusit sa downloadez foarte rapid . Cu greu le-am descoperit, dar stiti cum e : la disperare omul face orice pentru a supravietui, si nu se lasa batut.
______Asa am gasit 2 siteuri la care eu apelez mai mereu cand apare ceva nou si care unul din ele e in legatura cu Filebox , unul dintre cele mai bune adrese de la care se poate downloada rapid, in siguranta si fara sa iti inchida cineva downloadul numai daca iti faci un cont care si acesta e free. Desigur cei de la Filebox( niste romani destepti) nu puteau sa stea asa pe degeaba si au bagat si inca 2 variante de cont in care se plateste dar desigur cu cateva facilitati in plus fata de cei cu cont gratis. Acest site http://www.filebox.ro/ e ca un fel de ODC sau TORRENT ( in care poti sa si uploadezi daca vrei) si care iti asigura majoritatea filmelor , jocurilor pe calculator si a filmelor sa fie trase in siguranta, fara vrun virus , si cu viteza cat se poate de mare. In legatura cu acest site e altul pe care l-am descoperit http://www.the-one.ucoz.com/ . Pe acesta il recomand eu cel mai mult , mai ales la programe de calculator si filme. Cele mai bune si mai noi filme se gasesc aici, si unele (majoritatea) se descarca( fac legatura) cu fileboxul. La un moment dat iti apar 4 conexiuni prin care poti sa downloadezi, mie mergandu-mi cel mai bine cea de la Netserv . Am tras si cu 6 mb/s si nu vorbesc tampenii. Si in general trag cu minim 1,5 mb/s. Mi se pare extrem de tare pentru un site. Mai am unul , atunci cand poate caut un film foarte nou de nu il gasesti pe nicaieri si apelez la http://www.onlyzombie.com/ unde e posibil sa mai gasesc cate ceva ce nu gasesc in partea cealalata, desi the-one.ucoz e mai bun. In fine la muzica se pare ca m-am impotmolit, deoarece ambele situri o duc rau la capitolul mp3. Asa ca o sa dau un site ( pe care iar din pacate l-am gasit greu) dar e putin mai nesigur, adica fiind cam plin de virusi dar , daca esti atent si nu apesi pe imaginea aia care iti spune sa dai OK ca esti al 12,999,999 -lea ''client'' care poate castiga 10,000 $ , atunci esti in regula si nu o sa iei nici un virus. http://www.mp3fusion.net/ asta fiind situl putin mai periculos. Sau inca unul dar se pare ca de data asta e foarte sigur e http://www.mp3s.pl/mp3/a-z . Am pus adresa mai complet ca sa nu mai se stea sa se caute foarte mult. Astea sunt siturile in care eu am incredere si care imi dau cam tot ce doresc eu in materie de jocuri, filme, muzica. Incercati-le si voi daca la ODC va inchid toti si daca nu aveti BitTorrent, sau nu va da nimeni invitatie. Aici , pe siturile prezentate mai sus , conteaza decat netul pe care il ai( cei care au de la romtelecom sau rds sa se mute ca netul de la astia e varza, stiu si eu ca am fost pe la ei odata demult abonat)
______Download rapid ! :D
0 Responses

Trimiteți un comentariu

Blogger

copyright © 2008 - 2009 The Jurnal Blog by CheeSu. Some Rights Reserved.