A inceput campionatul !!!

___Dupa aproximativ 3 luni de pauza, se pare ca in sfarsit a inceput campionatul de fotbal intern. Si primul meci a fost aseara returul dintre Steaua si Vaslui in Ghencea. Desi m-am asteptat sa vad o echipa de cacao a Stelei , m-a surprins prin joc de pase relativ bun, devieri spectaculoase, si dribling (aleluia !) mai mereu. Trebuie sa mai lucreze la capitolul ''finalizare'' pentru ca prea s-a ratat din pozitii favorabile dar, in schimb , s-a remarcat un favorit de-al meu : Bogdan Stancu care a si marcat si a si driblat si a facut mai tot atacul Stelei. Nu mai stiu sigur dar, parca pentru el e al 5 gol in acest sezon in campionat (cam slab pentru un varf) dar, putem spune ca e mai micut si mai are de invatat, numai cu conditia ca ''minunatul'' nostru antrenor sa il puna mai mereu varf si sa ii zica sa stea mai mult in atac , decat sa il vezi cum ''ajuta mereu defensiva'' sau cum ii zic ei oficial: ''faza defensiva'' 8-I Decat la romani am mai auzit de asa bazaconie, in care atacantii sa ajute apararea. Aseara Steaua a jucat spectaculos ca nu a stat cu fundul in poarta ca in retur, asteptand vreo minune de penalty, sau vrun contraatac. Probabil le-a fost si frica mai ales ca in tribune au fost vreo 15000 de fani (nu au mai fost asa de multi de la jocurile din Champions League) Inafara de faptul ca unii fani se razboiesc (in van) cu patronul, a fost o atmosfera super tare.
___Tot azi am aflat ca un Israelian, afacerist din Top 300 USA , cu o avere de 4 miliarde $ vrea sa cumpere Steaua pe 50 milioane $ ! Mai pe seara am aflat ca Becali e la masa de negocieri cu omul nostru. Socant ! In plus israelianul vrea sa investeasca ceva bani in sistemul de scouting (unde in Romania practic nu exista; toti isi dau cu parerea , dar nu sunt profesionisti adevarati) , si in scoala de juniori ai Stelei si ,ca mentori la viitoriii nostri fotbaliatori, o sa ii aduca pe Benayoun de la Liverpool, Ben Sahar de la Chelsea , si inca unu de la Fulham, toti fiind din Israel si toti intelegandu-se extrem de bine cu Afaceristu` Israelian.
___Pe mine personal nu m-ar deranja deloc , chiar m-ar bucura daca omu asta ar investi calumea, numai ca la un moment dat intr-un ziar de sport de la noi declara ca ''deasemenea vreau sa recuperez banii prin vanzarea de jucatori'', lucru ce ma nelinisteste putin, dar , macar daca tot e pornit omu nostru pe lucru, macar sa aduca si un antrenor de valoare nu ca asta actual, care stie decat :''faza defensiva'' sa le zica atacantilor, driblingurile si mai ales pasele lipsind vehement ! Aseara cred totusi ca Steaua a avut o mica sclipire. Senzational : Olaraiu e la un pas de a fi dat afara de la Al-Hilal datorita unor iesiri violente la meciul de aseara , echipa lui castigand Cupa Printului ! Din cate am inteles , acesta a fost nervos pe prestatia jucatorilor si a arbitrilor si la sfarsit cand (ca toata lumea) a primit un tricou cu imaginea printului imprimata, de nervi l-a aruncat cat colo !
0 Responses

Trimiteți un comentariu

Blogger

copyright © 2008 - 2009 The Jurnal Blog by CheeSu. Some Rights Reserved.