Chapter VII : Future ?

___Sebastian se trezeste tarziu. In drum spre facultate se intalneste cu Alexandru. Dupa cateva schimburi de replici, Sebastian afla ceva interesant. Desi erau aproape de facultate fiecare din ei aveau in jumatate de ora seminar, asa ca se opresc si incepe Alexandru sa povesteasca ce a facut el cu o seara in urma.
___Se intalneste pe la ora 6 pm cu Nikita, si impreuna se duc la Anaida acasa in vizita, petrecand cateva ore . Cand ajung acolo il gasesc, cum era de asteptat , si pe Ronald . Insa dupa cateva minute isi dau seama ca cei doi erau certati. Nici unul dintre ei nu a vrut sa spuna ceva cu privire la cearta lor.
___La un moment dat, Anaida se hotaraste sa vorbeasca si il ia de mana pe Alexandru si se duc in camera ei. Nikita il duce pe Ronald in sufragerie sa il intrebe ce s-a intamplat, insa acesta plin de nervi si putin tulburat face un gest necugetat: o saruta pe Nikita. Aceasta ramane socata , dar nu se lasa nici ea si ii raspunde in aceeasi maniera. In scurt timp Ronald indrazneste si o dezbraca de tricou. Si tot asa pana raman amandoi goi, Ronald o ia in brate pe Nikita si io pune.
___Fara macar sa stie ceva, Anaida ii spune lui Alexandru ca s-au certat din anumite motive, si nici ea nu mai sta pe ganduri si, parca in semn de rasbunare, se dezbraca si ea si se da la el. Din descrierile lui Alexandru , Sebastian concluzioneaza ca Anaida avea pielea catifelata si era in calduri in momentul actului sexual. Incercasera diferite pozitii, fapt ce il incita mai mult pe Alexandru, spunand spre final ca a avut o partida reusita, si ca Anaida a fost nemaipomenita. Interesant este faptul ca ambele parti au inceput si au terminat cam in acelasi timp, ceea ce le-a dat timp fiecaruia sa se si imbrace, sa se aranjeze.
___Dupa ce a coborat din camera Anaidei impreuna cu ea, Alexandru a zis ca nu mai sta ca trebuie sa ajunga acasa, imediat Nikita aproband acelasi lucru. Pe drum au povesti fiecare unul altuia, ce se intamplase in timpul cat au fost in camere diferite. Ce au facut Anaida si Ronald mai departe nu se stie.
___Alexandru , dupa ce termina povestea, il intreaba pe Sebastian daca a procedat corect. Acesta din urma nu i-a dat nici un raspuns dar a facut doar un gest: A zambit.
0 Responses

Trimiteți un comentariu

Blogger

copyright © 2008 - 2009 The Jurnal Blog by CheeSu. Some Rights Reserved.