Chapter VI : Time is running out

Zilele trec, si odata cu asta apare si monotonia. Sebastian e tipul de baiat care vrea mereu ceva nou , sa nu se plictiseasca , ceva nou sa ii ocupe timpul , sa il faca sa mai stea. Desi Ioana era nespus de frumoasa si atragatoare, Sebastian incepe sa se plictiseasca si devine rece. Intalnirele cu ea se raresc, el invocand diferite scuze.
Ioana e o fata care pune mult suflet in tot ce face, si care cu greu se lasa batuta. Desi simte si ea distantarea lui Sebastian , continua sa il iubeasca ca pana acum. Insa zilele relatiei dintre cei doi sunt numarate. Intr-o zi Sebastian hotaraste sa o lase invocand si de aceasta data o scuza, ba chiar una penibila. Stie ca va suferi din cauza lui dar, nu are ce face, hotarerea a fost luata si nu se mai intoarce asupra ei.
Cu ochii inlacrimati , Ioana ramane in urma socata si ranita de decizia lui Sebastian. In mintea ei revin unele imagini din trecut , din timpul petrecut alaturi de el, de momentele pline de fericire alaturi de el. Dupa cateva momente se opreste din lacrimat si porneste spre casa singura. E ora 7 seara si desi inca se mai vede soarele care mai arde putin in momentul lui de apus, se lasa frigul. O mica rafala de vant o intampina pe Ioana din fata. Pe mana ei se observa cum pentru cateva momente se face pielea ca de gaina. Ii este frig si se simte singura. O mica picatura cade pe palma ei. Rasufla cu durere .
Desi se simte putin vinovat de situatia creata , Sebastian nu se uita inapoi, si merge mai departe inspre casa, pierzand-o in urma sa pe Ioana. Nu regreta nimic. Ce sa faca daca se plictisea, totul devenea monoton. Nu putea decat un singur lucru. In mintea lui se ducea o lupta continua. Ce putea sa faca altceva? Se putea sacrifica pentru ea, rezistand plictiselii... dar nu, e Sebastian , nu poate sa faca asa ceva, tot ce conteaza sunt doar trairile lui , nu si a altora. Va trece si peste asta ca doar nu e mare tragedie. Intre timp ajunge acasa. Se simte usurat de ceea ce facut, de parca ar fi scapat de o slujba, ar fi scapat de o munca , un job. Se simte liber si gata pentru o noua etapa din viata lui...
2 Responses
  1. Anonim Says:

    frumoasa povestea


  2. Anonim Says:

    numai sa nu fi in acea situatie....


Trimiteți un comentariu

Blogger

copyright © 2008 - 2009 The Jurnal Blog by CheeSu. Some Rights Reserved.