Chapter II : The Characters

Jurnalul se deschide de data asta la al doilea capitol si poate cel mai interesant... Personajele din acest jurnal vor fi atat din lumea reala cat si fictionare. Problema se pune mai mult asupra numelor ... Cei care probabil vor citii acest jurnal si nu ma cunosc o sa isi dea seama cu greu ... dar mai bine e asa... Nu exista neaparat un personaj principal si voi privi si din perspectiva altor personaje .
Deodata se face lumina . E ora 8. Isi aduce aminte ca in aceasta dimineata trebuie sa mearga undeva. Se ridica din pat si cu pasi mici se duce spre BSB [baie-sifonier-bucatarie]. Se gandeste cum oare va fii acolo... in locul acela. Pana la urma tot o sa ajunga dar nelinistea il cuprinde. Iese din casa si se intreapta spre ASE. Ajunge. Multa galagie si zapaceala.
Sebastian se intalneste cu Anaida si Ronald. Amandoi sunt confuzi... nu stiu ce sa faca. Pe afara tot felu de fetze care mai de care mai speriate sau chiar fara viata. Multi se uita in gol. Chiar asa de naspa o fi ?! Tot am ajuns... cale de intoarcere nu mai e. Ajung toti in Incapere . Putina lume. Rand pe rand mai vin si altii. Frica sta in multi, trebuie sa o ia de la capat. Altii sunt calmi , au cateva carti in maneca. Intra mai multi printre care si Paul. Se aseaza si rasfoieste ziarul, plicitsit... Cu greu vorbesc intre ei... nimeni nu are curaj... Sarah se aseaza la geam. Cecilia la fel. Cecilia se uita in jur... Nimeni pe masura gandurilor ei. Sebastian se uita la ea... isi da seama ca o doare ceva dar nu stie ce. Ceva foarte profund in mintea ei. Studiind-o din priviri si gesturi isi da seama imediat: nu e ea. Dar are ceva asemanator. Ramane totusi de vazut ...
1 Response
  1. Creimar Says:

    promit eu ca scriu adevarata versiune la final, pe blog. Oricare ar fi ea :)


Trimiteți un comentariu

Blogger

copyright © 2008 - 2009 The Jurnal Blog by CheeSu. Some Rights Reserved.