Lumea nebuna (1)

_____Am revenit la scurt timp, pentru ca am ce sa scriu, am atatea subiecte, incat nu stiu de care sa ma tin mai intai. Ma scol azidimineata si deschid tv. Dau pe Realitatea ca sa vad cat este ceasul, ca apoi sa pun pe ceva muzica si sa ma scol incetul cu incetu. Dar vad ceva , o stire Bomba: Gigi Becali luat pe sus de mascati :I . La inceput am crezut ca e vreo gluma proasta a celor de la Realitatea, care au uitat ca ieri a fost 1 aprilie (Ziua cu pacaleala) si ca incearca sa recupereze cu vreo gluma stupida. Dar nu era asa. Acum ar fi cam greu sa descriu eu toata povestea, asa ca am un citat de pe un site care are mai multe detalii.
_____Episodul cu maşina lui Gigi Becali, care a fost furată în urmă cu câteva luni, revine în atenţia opiniei publice. Astfel, Gigi Becali s-a trezit în această dimineaţă cu Poliţia în curte! Patronul Stelei va fi supus unor audieri, iar locuinţa sa din Pipera va fi percheziţionată. Împotriva lui Gigi Becali a fost depusă o plângere pentru privare de libertate. Cei care i-au furat maşina susţin că apropiaţii patronului Stelei i-au bătut, însă latifundiarul se apără: "Hoţii acuză că şi eu i-am bătut. Eu nici nu i-am atins. Ei mi-au cerut 30.000 în schimbul maşinii! Vă daţi seama ce 30.000 le-a dat. M-am trezit cu mascaţii peste mine. Sunt vreo 13-14 în curte şi mai mulţi afară! În total sunt vreo 30! Era să leşine mama azi dimineaţă când mi-a zis că sunt 30 de mascaţi afară! Sunt foarte bine păzit în dimineaţa asta!", a spus Gigi Becali la Realitatea TV .Gigi Becali a declarat, la Realitatea TV, că i-a pus pe hoţi să declare în scris cum au furat maşina sa Mercedes, de la a cărei dispariţie a pornit ancheta poliţiei, şi i-a şi filmat cu telefonul, probe pe care susţine că încă le are. Poliţia Capitalei informează că trei persoane au fost sechestrate după ce maşina lui Gigi Becali a fost furat, ele fiind "ridicate" de pe stradă, în urma unei acţiuni în forţă, soldată cu punerea lor în portbagajul unei maşini. "La data de 26/27 ianuarie, în jurul orei 00.35, dispeceratul Poliţiei Capitalei a fost sesizat prin Sistemul National Apel Unic de Urgenţă 112 cu privire faptul ca la intersecţia străzilor Dr. Felix-Nicolae Titulescu, mai mulţi indvizi au blocat un autoturism aflat în trafic, i-au agresat pe cei trei ocupanţi şi folosind forţa i-au introdus în portbagajul unui autoturism de teren. Totodată, s-a sesizat ca agresorii au folosit arme de foc", precizează Poliţia. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca ocupanţii autoturismului au fost conduşi într-un imobil din Pipera, unde au fost reţinuţi împotriva voinţei lor timp de aproximativ trei ore, pe motiv că au sustras autoturismul lui Becali. "În cauză a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, precum şi uz de armă fără drept, faţă de şapte persoane", spune sursa citată.
_____În baza autorizaţiilor emise de către instanţa de judecată, joi au fost efectuate opt percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, fiind conduse la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri şapte persoane, ca urmare a mandatelor de aducere întocmite de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, mai precizează Poliţia. Astfel, poliţiştii au descins joi dimineţa în locuinţele lui Gigi Becali. În caz, printre cei care urmează să mai fie audiaţi se numără şi Ilie Alexandru, zis, Sandu Geamănu.
_____Emilian Prodan, reprezentantul Comisariatului pentru Societate Civilă, a declarat că acţiunea Poliţiei are ca ţintă în primul rând afectarea imaginii finanţatorului stelist. „Este exagerată acţiunea Poliţiei. Nu s-a ţinut cont de prezumţia de nevinovăţie. S-a dorit crearea unui prejudiciu de imagine. Nu se impunea percheziţia pentru că fapta incriminată nu a comis-o el, ci bodyguarzii lui. Nu s-a ţinut cont de faptul că în casă sunt două fete traumatizate care plâng, o soţie disperată şi o mamă căreia i s-a făcut rău”, a spus Emilian Prodan.
_____21:26__În urmă cu doar câteva minute, Gigi Becali a fost transportat de la Poliţia Capitalei la Judecătoriei sectorului. Alături de patronul Stelei se află ceilalţi cinci suspecţi în această speţă, care se presupune că au acţionat la comanda Războinicului Luminii, dar şi cele trei victime, care au făcut plângere. De notat că toţi, în afara lui Becali, inclusiv aşa-zisele `victime` au fost duşi către dube având cătuşe la mâini. Cei nouă suspecţi au fost urcaţi în mare grabă în trei vehicule SPIR, care au demarat în trombă spre Judecătoria sectorului 1. Aici se va stabili dacă cererea procurorilor de a prelungi mandatul de arestare pentru 29 de zile va fi sau nu luată în considerare. Avocatul lui latifundiarului, Dancu, va încerca să atace înscrisurile pe care le vor folosi în instanţă procurorii. 10 ore a petrecut finanţatorul din Ghencea în arest.
_____Vai, vai , vai. Am zis mereu ca as refuza oricand sa plec din tara mea , numai sa stau aici printre romanii mei , la bine si la rau, dar de ceva timp s-a ajuns la nivelul dritic, si nu se mai poate asa ceva. Domne io nu iau apararea lui Becali, dar pe bune acuma, daca tu, sau eu sau oricine vede pe un hot ca fura masina, ai bodyguardzi, normal ca trimiti sa iti recuperezi masina ca daca e sa stai dupa politia din Romania, nici nu mai pupi masina. Dupa ce ''argatii'' recupereaza masina, ii duc pe hoti la sediul PNG si ii retin acolo sii ii pun sa recunoasca in fata camerelor ca au furat masina lu Becali, patronul nefiind prezent acolo. Dupa ce le da drumu, se duc hotii (culmea) la politie sa reclame ca ''au fost privati de libertate'' :I ,apoi se duc la Becali si il santajeaza ca depun plangere daca nu le da 30000 euro, c amai apoi sa vina cu o oferta de 50000 de euro!!! :O Ba cu cata nesimtire ! Deci asta e prea de tot. Cazul acesta ramane inchis vreo 2 luni ca apoi sa revina in atentia politiei, si fix (culmea) cand se vorbea de terenurile alea ce aveau legatura cu Popoviciu. Ciine e asta? Un astfel de om nu putea să nu aibă rivali şi tocmai aceştia sunt cei care au încercat să scoată la lumină afacerile lui Puiu Popoviciu. Se pare că principalul lui duşman este Gigi Becali, cu care s-a certat pe marginea controversatului teren preluat de la Institutul Agronomic din Băneasa. Săptămânalul Capital scria, în 2003, că la mijloc erau circa 200 de milioane de dolari. De altfel, datorită acestor terenuri, Popoviciu este, la ora actuală, acţionarul majoritar de la Băneasa Investments. Hotelul Howard Johnson, din Calea Dorobanţi, este deţinut de Popoviciu. De altfel, afaceristul are 200.000 mp de spaţii comerciale în Capitală. La o chirie de circa 150 €/mp, acestea îi aduc circa 30 de milioane €/lună. Jesus Fuck !!! :O OMFG !!!
_____Acum credem ca legatura cu readucerea cazului inchis in urma cu 2 luni a lui Becali este pentru ca Becali ii este rival si pentru ca toata media a fost mai tot timpul cu ochiii pe ei pana acum, pe ei fiind si relatiile pe care le are Popoviciu asta cu diferite personalitati politice din Romania.
_____Pana la urma saracul Becali nu are nici o vina, acuma ar fi si culmea sa il bage la inchisoare ca ce , ca a prins hotii si ce , nu le-a dat drumu :I Doamne ce legi putem sa avem in Romania asta !? Numai Presedintele il mai poate gratia de puscarie pe Becali in caz ca e gasit vinovat de ceva, sau votul intregii populatii. In loc sa ii bage pe altii la puscarie ,care au furat ata din tara asta, si care au vandut petrolul Romaniei, si alte multe companii care au fost scoase la privatizare pe sume de nimic, acuza un om ca ce? ca i-a tinut 3 h pe aia intr-o locatie :I .Desi nu prea imi place sa o zic, ca Badea asta are si el barzauni multi in cap, il citez cu o chestie: ''Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul'' ... :-<


0 Responses

Trimiteți un comentariu

Blogger

copyright © 2008 - 2009 The Jurnal Blog by CheeSu. Some Rights Reserved.