Dezvoltarea culturii de capsuni

______Marti la ora 4 30 dimineata m-am sculat si am plecat spre Lehliu-Gara la matusimea, pentru a planta 2 culturi de capsuni diferite: una capsuni cataratoare, iar a2a capsuni cu fructul imens. Am pus cateva fire din fiecare din culturi si pot spune ca actiunea a avut un mare succes. Dupa prima recolta, posibilitatea de reproducere a acestor culturi e mare, deoarece se inmultesc prin cresterea radacinii, si extragerea unor bucati din recolta a acestora, e pentru viitoarele plantari. Asa ca la anu cultura noastra se va dubla. :D (cel putin)
______Desigur nu ne puteam opri aici, asa ca daca tot facem o afacere, bagi bani calumea, in investitii, si ne ducem maine dimineata (io si tata) la bunicamea la Buzau la munte, cu cate 5 fire din fiecare cultura. In acelasi timp desfacem si cortul in curte.'' Happy times ! '' Ca sa il citez pe Borat. :)) In rest totul merge binisor, desi ar putea si mai bine, numai ca se tot intarzie la unele lucruri personale , din ce cauza ? Caracterul. Asta ne omoara pe multi sa facem unele lucruri, ca apoi cand le facem observam ca daca renuntam la unele idealuri tampite, dar fascinante in acea perioada, poate ca ajungeam mai repee unde defapt visam, si unde pana la urma ajungem, numai ca o sa avem regrete ca nu am gandit mai dinainte la chestiile astea. Asta e. Oricum, daca afacerea o sa tina ceva, cred ca ne lansam la nivel national :)) desi nu prea ma vad prin piata pe mine la vreo taraba deaia , sa vand capsuni =)) Oare cum o fii? :> =))
______Eh , atat pana acum, daca e , o sa mai zic cate ceva despre cultura si ''traficul'' de capsuni, afacerea de viitor a familiei :)) Desi cred de pe acum ca nu ne extindem ''piata'' la nivel ''national'' deoarece sunt cam pofticios, si la pariu ca nu prea o sa mai ramana mult din ''recolta''. Eh , pana la recolta, pot sa-mi urez singur,,, fir intins ! , stai ca asta se zice la pescuit, recolta bogata ! :D
Etichete: | edit post
0 Responses

Trimiteți un comentariu

Blogger

copyright © 2008 - 2009 The Jurnal Blog by CheeSu. Some Rights Reserved.