Filme noi 2009 (III)

___Comentariile astea de la filme le-am gasit pe un site. Totusi am vrut sa le public pe al meu pentru ca erau destul de interesante si nu puteam decat sa dau link pana acolo, si nici o postare cu toate astea ca era prea mare :D

___Transformers: Revenge of the Fallen

Data de lansare: 26 iunie 2009

Roboţii Decepticon se întorc pe Terra cu forţe noi pentru a-l lua pe Sam Witwicky (Shia LaBeouf), eroul primului film din serie, prozonier. Autoboţii conduşi de Optimus Prime sunt nevoiţi să se alieze cu forţele armate internaţionale pentru a face faţă invaziei. Megatron, fostul lider al Decepticon-ilor, este readus la viaţă şi planeta este din nou în pericol. Cum tehnica modernă permite crearea unor efecte speciale impresionante, Revenge of the Fallen promite să-i lase cu gura căscată pe amatorii de povestiri cu roboţi Transformers.



___Public Enemies

Data de lansare: 1 iulie 2009

Johnny Depp joacă în această dramă rolul celebrului spărgător de bănci John Dillinger din anii ’30. Bazat pe evenimente reale, filmul îl are în distribuţie şi pe Christian Bale, în rolul agentului FBI Melvin Purvis, însărcinat chiar de preşedintele J. Edgar Hoover să-l prindă pe hoţ şi banda pe care o conduce. Public Enemies va încânta cinefilii cu Tommy Gun-uri, maşini şi costume de epocă.



___Harry Potter and the Half-Blood Prince

Data de lansare: 24 iulie 2009

Ecranizarea celei de-a şasea cărţi din seria Harry Potter îi va avea în rolurile principale pe aceeaşi trei tineri vrăjitori la şcoala de magie Hogwarts. Harry este ca de obicei în centrul atenţiei, primind lecţii particulare de la profesorul Dumbledore şi încercând să descifreze însemnările pe un manual de poţiuni care a aparţinut Prinţului din titlu. De asemenea, el şi Ron se vor confrunta cu o problemă specifică vârstei: dilemele romantice. Ecranizarea penultimei cărţi cu Harry Potter va fi lansată pe marile ecrane în această vară.



___Inglourious Basterds

Data de lansare: 4 septembrie 2009

A fost odată ca niciodată, în Franţa ocupată de nazişti, un film de Quentin Tarantino. Aşa s-ar putea rezuma pelicula tragi-comică despre un commando american format din evrei ce aveau ca scop scalparea cât mai multor ofiţeri germani în timpul celui de-al doilea război mondial. Dacă la toate acestea se mai adaugă prestaţia lui Brad Pitt şi vocea de povestitor a lui Samuel Jackson, obţinem o combinaţie greu de refuzat. Păcat că trebuie să aşteptăm până în septembrie pentru ea.



___Totusi ma asteptam sa gasesc si trailerul de la Ice Age 3. Adica , miniseria desenelor animate cu acele animale preistorice, destul de comice, trebuia sa apara in prezentarea asta. E posibil sa fi fost prezentate numai filmele, nu si anmatiile, desi si acestea pot fi considerate ''filme''. Eh, acuma cum o fi. Deasemenea astept si Ice Age 3.
Etichete: | edit post
0 Responses

Trimiteți un comentariu

Blogger

copyright © 2008 - 2009 The Jurnal Blog by CheeSu. Some Rights Reserved.