Horoscop Fecioara 2009


_____In 2009, Saturn intra in semnul Fecioarei si va ofera un ragaz, o perioada in care sa puneti bazele unui viitor prosper. Iar pentru ca Saturn este o planeta lenta, ragazul va fi destul de lung.
_____In general, va place sa va organizati viata in cel mai mic amanunt si nu suportati nici macar un fir de ata care nu este unde ar trebui sa fie. Din pacate pentru dumneavoastra, viata nu se lasa incorsetata in ordinea matematica, rigida, care va place atat de mult. Au loc schimbari in plan profesional, evenimente de neprevazute in plan financiar sau chiar suprize din partea partenerului de viata si toate acestea va obliga sa va revizuiti atitudinea si planurile.
_____In 2009, descoperiti ca multe dintre planurile dumneavoastra de actiune au devenit inutile si sunteti nevoit mai degraba sa adaptati la situatiile existente. Dar asta ar insemna sa cedati initiativa si controlul, ceea ce o Fecioara accepta foarte, foarte greu. Si totusi, incet-incet, veti descoperi ca uneori e bine sa te lasi "in voia valurilor", cum se zice. La urma urmei, stiti bine ca v-ati achitat de toate obligatiile si poate ca a sosit timpul sa va revendicati drepturile.
_____In plan sentimental, va doriti mai multa libertate si refuzati sa dati socoteala. In plus, va bucurati de un farmec deosebit, care va face irezistibil. Nu va mai recunoasteti? Nu, nu ati luat-o razna, ci pur si simplu ati descoperit bucuria de a va relaxa si placerea de a zambi, pe care vi le-ati refuzat pana acum.
_____Incepand din toamna 2009, aspectul format intre Soare si Saturn va indeamna sa va ocupati serios de aspectul exterior. Celor din jur li se pare ca ati intinerit. Pentru dumneavoastra, mirarea este si mai mare: odata cu noul look, ati capatat si o noua stare de spirit, un nou elan.
_____Eh, acuma nu pot decat sa zic ca o sa sufar putin de mine :D , mai ales cu noul look care va aparea la un moment dat, deocamdata asta actual fiind cam vechi. Ultimul update (in materie de look) fiind acum vrun an :( Poate deaia o sa ma fac putin remarcat la aspect fizic, ca nu o sa ma mai recunoasca lumea B-) :> superstar !!! :))
Etichete: | edit post
0 Responses

Trimiteți un comentariu

Blogger

copyright © 2008 - 2009 The Jurnal Blog by CheeSu. Some Rights Reserved.