Revenire

___Am revenit cu greu la postat, la scrisul din tastatura. Am avut o vacanta plina, o vara plina, si deasemenea un inceput de toamna foarte ocupat. am fost prin multe locuri vara asta, iar de la venirea mea in bucuresti , m-am apucat de scoala de soferi (in sfarsit) si pentru chestia asta a trebuit sa fac multe drumuri la analize si politie + orele de pregatire. Ma descurc foarte bine la practica dar, la teorie nu prea am invatat si stiu ca o sa fiu putin presat de timp (mai am putine ore de sofat)
___In cateva zile imi incep al doilea an sis tiu ca o sa fie cam greu pentru ca mai am si restanta de anu trecut. Partea buna a lucrurilor e ca am reusit sa raman la buget, m-am clasat pe un loc mai bun decat anu trecut. Sper sa nu mai am restante cel putin din iarna, pentru ca primavara ma descurc in general mai bine la invatat, probabil si din cauza caldurii si a zilei mai lungi. Deviem putin de la subiect: A inceput de ceva vreme sa se cam intunece destul de devreme si nu prea imi place ca nimanui (cred)
___La sfarsitul anului trecut am avut de ales niste optiuni (materii) pe care am sa le fac anu asta iar, la una pe care am ales-o eu , am aflat ca nu se mai face asa ca secretariatul are libera alegere sa ma puna la o optiune unde nu prea sunt elevi dar care inca mai e in program . Asta nu e de bine ca probabil o sa ajung undeva unde colegii mei nu prea vor, undeva unde materia e supergrea.
___Sunt impartit in doua : 1) Vreau sa incep facultatea mai repede sa imi vad colegii si sa vorbim despre ce a facut fiecare in vacanta si ce planuri (probabil) o sa ne facem anul asta. 2) NU am chef sa incep saptamana asta pentru ca mai am inca din scoala de soferi si stiu ca atunci cand o sa fiu pe bancile facultatii nu prea o sa mai am timp si de invatat, nu ca nu as putea sa plec sau sa nu vin la facultate dar, stiu ca o sa pierd mult timp cu alte tampenii decat sa invat mai bine legislatia aia. Apoi mai e inca o chestie: m-am obisnuit sa stau acasa sau sa am libertatea sa plec in fiecare zi unde vreau incat , acum, numai gandul ca o parte din zi o petrec pe la facultate luand notite, imi sufla din planuri.
___Stiu ca promisesem ca o sa public poze dar, nu prea am facut vara asta, (nici nu sunt genu sa-mi fac multe poze)asa ca nu o sa se vada nici o poza , nici nu cred ca mai povestesc ce am facut vara asta . A fost o vara lunga si plina de multe evenimente incat nu mai stiu sigur ce am facut acum 3 luni , sau sa povestesc ceva foarte palpitant. Decat sa povestesc ce face cam toata lumea in timpul vacantei (distractie si relaxare) pur si simplu o sa zic ca am fost mult timp plecat din Bucuresti, decat din septembrie fiind inapoi acasa, odata cu asta incepand si scoala de soferi. Sper sa o iau si pe asta destul de usor si cine stie poate si o masina. desi mi s-a promis una, sunt mai rezervat cand vine de promisiuni din partea familiei.
___Am vorbit cu cativa colegi pe timpul vacantei , si cam stim ce am facut fiecare. Totusi faptul ca ne revedem o sa fie foarte tare. Deasemenea sper sa mai scriu si eu mai mult prin blog, sa pun mai multe filmulete si deasemenea sa comentez stiri noi. Mai nou am descoperit ca imi place sa fac chestia asta. La categoria fictiva, sper sa il mai bag si pe Sebastian in cateva episoade , nu ca se va termina vreodata , dar cu aia am inceput si vreau sa continui tot asa.
___Nu am mai recitit postarea, asa ca in caz ca am greseli, scuze, nu am timp asa de mult pe cat credeam ca o sa am.
Etichete: , 0 comentarii | | edit post

Link-uri noi

___Am adaugat noi link-uri la categoria 'Site-uri'. Pe mine m-au ajutat mai mereu si sper sa va ajute si pe voi. Am cam uitat care au fost cele pe care le-am adaugat recent asa ca o sa le mai insir pe toate inca o data si probabil o sa mai fac si o mica descriere.
___Primele doua : 'ASE' si 'Ase economie seria C' sunt link-uri la site-ul oficial al ASE ului si cea de-a doua am pus-o eu acolo ca nu memoram niciodata adresa de mail a grupului. 'Askmen.ro' si 'Mencity' sunt site-uri pentru barbati, cu foarte multe sfaturi care in opinia mea sunt foarte interesante. Am pus multe site uri cu direct download sau cu torrent: 'BitTorrent search engine', 'Download free torrents' si toate celelalte ce contin 'download'. Sunt site-uri de pe care poti descarca aproape orice, asa ca zic eu , merita incercate. Am si cateva site-uri de sport si pariuri sportive precum site-ul oficial al lui Marica (preferatul meu) , site de stiri sportive 'Prosport'. 'Campionate externe de fotbal' e un link de la prosport, si are date cat de cat statistice cu privire la campionatele din intreaga lume, evolutia golgheterilor din competitii si multe alte detalii. Deasemenea am un site pentru impatimitii fotbalului, un site in care esti 'manager' al unei echipe de fotbal, cu jucatori adevarati, practic, esti antrenorul echipei . In rest sunt link-uri catre diferite site-uri pe care mai intru eu in general . Sper sa fie de folos tuturor celor care intra si au nevoie de ajutor in a gasi ceva.
___PS: Rubrica "Site-uri" se gaseste in banda din stanga putin mai jos. :)
Etichete: 0 comentarii | | edit post

Blogger

copyright © 2008 - 2009 The Jurnal Blog by CheeSu. Some Rights Reserved.