Parfum natural


___Aleluiah! Mi-a inflorit corcodusu din fata balconului meu (eu stau la etj1) si miroase extrem de frumos. Gata acum seara dorm numai cu geamul deschis. E complet alb, foarte frumos , si in acelasi timp bine ca suntem in Bucuresti ca pana acum era plin de albine. Da` de ce? Pentru ca orasul nostru drag e atat de poluat incat nici macar insectele nu mai supravietuiesc pe aici. Desigur in cateva saptamani nu o sa mai fie pic de floare in el , dar macar o sa fie complet verde, o sa aiba nuanta de verde ''tanar'' deabia iesit, viu colorat, placut ochiului meu.
___Imaginea de mai sus este folosita doar pentru prezentare si nu este corcodusul din fata blocului meu. Am ales aceasta imagine doar ca sugetie de prezentare, deasemenea corcodusul din imagine semanand foarte bine cu al meu.

Psychology, Human rights - Total isolation

Am gasit un documentar interesant, si se bazeaza pe reactia oamenilor la diversi stimuli, cat si pe drepturile si libertatiile oamenilor



E un film mai lung asa ca o sa ia ceva timp. Sper sa citit si asta de mai jos inainte sa va apucati sa va uitati la el , pentru ca daca nu aveti treaba vreo ora, nu e nimic. Apropo: nu are traducere dar, se presupune ca cei care imi citesc blogul stiu engleza.

Week-end mai putin cu o ora.

_____Da e adevarat. Sambata aceasta dormim mai putin , sau mai bine zis: pierdem o ora din viata. Defapt nu pierdem nimic ca se compenseaza cu cealata schimbare de ora din septembrie sau octombrie, nu mai stiu sigur. Oricum pentru mine nu e mare pierdere pentru ca sunt multu mit cu simplul fapt ca e frumos afara si ca insfarsit se mai poate iesi si fara 3000 de haine pe tine, fara sa mai ingheti de frig.
_____Tot in week-end-ul acesta o sa mai fie inca 2 evenimente : Meciul Romania - Serbia si Ora Pamantului. Mai bine incep cu ultima chestie. Ce e cu aceasta ''Ora'' ? Pai e simplu , toti am auzit ca pe la ora 20:30 a Romaniei , toata lumea inchide lumina timp de o ora. De ce ? Ca sa salvam din energie ... in scop ecologic mai pe scurt. Acum intervin si cu meciul de fotbal de la Constanta care va incepe cam pe la aceeasi ora. Intrebarea interesanta vine acum: Ce roman va inchide toate aparatele din casa (mai ales TV) pentru o ora ca sa ne simtim si noi ''in pas cu moda'' ca pe intreg mapamondul. Raspuns: Nimeni. Poate decat cateva organizatii nonprofit si posibil mici simpatizanti care isi cam pierd vremea cu idei de acest gen. Nu sunt antieco dar nu prea cred ca o mica intrerupere a curentului timp de o ora pe tot globul, chestie care se intampla o data la un an ,va schimba in bine ''ceva'' . Daca chiar vor sa schimbe CEVA , ar fii mai bine sa se gandeasca la deseurile alea , sticlele de plastic de la bauturi care se degradeaza complet dupa 100 de ani !!! sau harburile de masini care umbla pe soselele din lume si care polueaza extrem de mult, sau la simplul fapt pe care l-am vazut ca il face Realitatea si cateva companii: sa planteze pomi in zone exploatate pana la maxim, zone unde inainte erau paduri.

Coming back...

_____Am revenit ! Am avut o vacanta asa de mare, incat blogul a fost uitat complet. Oare de cate ori o sa mai lipsesc asa de mult? Concediul pe care mi l-am luat s-a datorat evenimentelor care au intervenit in viata mea ca si in a altora , si care mi-au distras atentia de la blog.
_____Nu mai tin minte exact ce s-a intamplat atunci , dupa 9 martie, stiu doar ca in zilele care au urmat am avut parte de mult timp ocupat. In primul rand cred ca cel mai mult care mi-a distras atentia a fost serialul ''Lost''. Am luat dupa un torrent 4 sezoane. Am aflat ca al 5-lea este scos , numai ca inca nu am apucat sa il iau ca nu are toate episoadele pana la final. In fine. In 2 saptamani m-am uitat la primele doua sezoane de cam 23-25 de episoade/sezon , fiecare episod durand cam 45 de minute. Domne nu sunt chiar asa de disperat dar, serialul asta mereu te tine cu sufletul la gura mai ales spre finalul episoadelor, ca se intampla ceva ce schimba imediat actiunea si imediat iti trezeste curiozitatea sa vezi si urmatorul episod. Astfel am pierdut mul timp prin fata PC.
_____Am uitat sa mentionez ca acuma am devenit si eu un fan UTorrent , si decand l-am reinstalat, am profitat din plin si am downloadat la viteze supermari detoate. Nici nu mai am loc pe hard :)) . Totodata am ajuns la finalul unui sezon din superjocul online SoccerManager
unde mai participa si colegu Cabelinho ,si am pierdut in ultima etapa(nesimtitii) campionatu cu Steaua. Am promovat in alta liga dar totusi am fost ofticat ca dupa atata timp pierdut pe siteul asta , atata timp in care eram in fruntea clasamentului, in ultima etapa mi-au luat campionatu. In fine, am ajuns sa particip cu el in 2 ligi asemanatoare. Restul e plictisitor pentru cei care nu joaca.
_____In rest nu prea am facut mare lucru, decat am avut mici absente la sport la inceput de semestru, si acum le recuperez si luni, pe langa faptul ca ma duc in fiecare saptamana miercuri. E cam obositor ca am doar o zi pauza si ajung la sfarsit de saptamana sa am febra musculara. In continuare am lenevit la greu si am mancat multa halva, de la care la un moment dat mi s-a facut si rau, si nici nu am putut sa adorm intr-o seara deoarece pe spatele ambalajului scria 550kcal/100g... eu am mancat un pachet intreg de 250 g :D .
_____Am terminat destul de repede postarea asta, poate ca e si din cauza ca am lipsit atata timp si mi-am cam iesit din mana.

Chapter IX : I don`t give a ...

_____E dimineata. Destul de devreme, 8:10. Se uita pe fereastra... senin. Sebastian se duce si deschide geamul, daca tot e frumos si cald afara de ce sa nu deschida geamul sa intre aer curat nu ? Se aseaza la PC si in timp ce lucra pe acolo simte o caldura pe antebratul drept. Se uita. O raza de soare care se strecoara printre jaluzelele albe ii atinge mana fapt ce il face sa se simta bine, sa simta caldura de la soare , si impreuna cu aerul curat, il trimite cu gandul in alta parte , undeva unde e mai multa liniste, si fara pic de tensiune mai ales sociala.
_____Dar ce s-a intamplat ? Totul se recurge de la mici detalii plus o poveste care a incins unele spirite si pe care Sebastian le simte un gust amar, de care s-a cam saturat. La un moment dat 2 persoane isi repeta povestea vesnica de cearta. Ronald si Anaida. Fiecare din ele se confeseaza lui Sebastian , fiecare cu povestea , cu varianta ei din poveste. Sebastian sta le analizeaza pe ambele, cantareste acuzele si faptele si trece la unele decizii ca desigur la un moment dat tot trebuie sa-si spuna parerea. Incearca sa dea sfaturi, sa le fie mai usor toturor, numai ca ei sunt 2 incapatanati imaturi care nu au nimic in comun cu realitatea, fiecare visand in felul lui viata asa cum o percep ei, fiind foarte departe sa se trezeasca (odata) la realitate. Dupa ce ca nici nu accepta sfaturile, fac tot cum cred ei mai bine, desigur fara pic de minte. Il bat la cap pe Sebastian cu toata polologhia asta, ii ocupa din timp, pe care ei desigur nu-si dau seama iar apoi, dupa ceva timp , reusesc sa se impace si au niste atitudini de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Li se pare ca nimic nu s-a intamplat, si dupa ce il seaca de nervi pe Sebastian cu ale lor, dupa ce isi revin numai ei, ii pun intrebari stupide de genu: dar ce ai? ce s-a intamplat de esti asa ... pari obosit? Nu le zice nimic. Chestiile astea se repetau atat de des si intr-un interval atat de scurt ,incat Sebastian stia cam cand o sa aiba loc urmatorul ''eveniment'', o obisnuita cearta. Era atat de comun incat pentru ei 2 nu lua proportii gigantice, chiar daca faceau multa gura, stiau amandoi ca nu se vor desparti si ca imediat dupa cearta tot se vor impaca, chiar daca de fiecare data spuneau ca nu va fi asa. Sebastian stia cum se va termina ca mai trecuse prin multe experiente de astfel tot cu ei in trecut.
_____Pe langa acestea urmeaza si povestea care avea sa fie cireasa de pe tort. Mai tineti minte pe prietenul lui Sebastian care fusese inselat la Petrecerea de Sf. Gheorghe? Acela isi gasise cu ceva timp in urma ''iubirea vesnica'' , ''sufletul pereche". Totul parea perfect, viata de vis pe care spera sa o aiba si Ronald. Numai ca totul avea sa sfarseasca pentru o perioada. Fiind ambii in zodia Fecioarei, ambii cu ''calitati'' de critic, au cedat si pana la urma ''partenera'' a facut primul pas si i-a zis scurt si simplu nefericitului :''Decat prieteni, nimic mai mult''. Inainte ca sa afle de toata incurcatura asta, Sebastian a iesit in oras cu Ronald si Anaida(povestea vesnica de cearta) si astia doi . Ronald stia de despartire mai dinaite asa ca la intalnire, s-a comportat extrem de ciudat, numai ca Sebastian stia acest lucru, il simtea , nu stia cauza ce actiona asupra comportamentului lui Ronald. Desi cam toata lumea era de aceeasi parere, ca Ronald si Anaida se vor despartii primi (datorita atator certuri) inaintea celorlalti doi, se pare ca totul luase o intorsatura ciudata. Acest lucru il face pe Ronald in adancul lui sa se simta ''un pic triumfator'' asupra faptului ca reusise sa faca practic un lucru ''neimaginat'' pana la momentul respectiv. Astfel, comportamentul care il trada pe Ronald era unu de ''extaz'' destul de exagerat, si un pic de fericire ''ciudata'' dat fiind faptul ca stia problema celor doi de mai sus, si in acelasi timp fiind foarte buni prieteni cu el. Dupa ce alfa ca cei doi s-au despartit, Sebastian isi da seama de ce avea ''acel comportament care iesea foarte mult in evidenta'' , Ronald. Ce il facea pe Ronald sa se simta extrem de bine in loc sa fie putin ''apasat'' de necazul prietenilor lui ? Faptul ca relatia lui cu Anaida inca mai era in picioare, si se simtea ''la inaltime'' deoarece nu credea ca va rezista atat de mult incat sa vada despartirea celor doi...

Injoy 5

__Revin azi cu a 5-a parte din seria ''Injoy'' si sper ca v-a placut ce am pus pana acum. Am primit mici plangeri ca de ce nu mai scriu sau, ca nu mai am inspiratie si pun miniclipuri ca sa mai adun postari. Nu . Am inspiratie dar, momentan am avut multe miniclipuri si era pacat sa nu le public sa ne mai inveselim si noi putin ca si asa e cam urat pe afara desi a venit primavara. Nu am degand sa mai ma plang inca o data de vreme, o las in voia ei. Oricum cat priveste seria de miniclipuri, pot spune ca momentan am ajuns la final. Daca o sa mai gasesc miniclipuri funny care se potrivesc stilului meu , o sa le public. Injoy...



Si tot cu bere continuam...



''What are you singing about?'' >>>



Pe bune acum: noi chiar asa suntem vazuti ? >>>



''We have a boy ! '' :I So dumb !



Si insfarsit ultimul, un mini top :D



___Sper ca v-au placut si astea. Ne vedem maine pe la aceeasi ora. :-h Bye Bye !
Etichete: 0 comentarii | | edit post

Injoy 4

___Am ajuns si azi la a 4-a parte de cand am facut seria asta de miciclipuri funny rau. Sper sa va placa si azi la fel de mult sau poate si mai mult decat in celelalte dati.



Suntem disperati dupa bere, ce sa facem :D



Inca o reclama care ne arata de ce avem nevoie de ochelari :))))



Si am pastrat-o pe asta la final ca e prea tare. De ar fi viata la fel caa in jocurile pe PC...



Nu stiu daca aici termin cu miniclipurile dar, momentan nu mai am. Daca mai gasesc sigur o sa mai continui seria ''Injoy''.
Etichete: 0 comentarii | | edit post

Injoy 3



Asta decat a fost incalzirea ca ce urmeaza e prea tare...



Si incep cu reclame mai mici si mai pe placul baietilor :))



Mai am cateva dar le pastrez pentru maine, urmatoarea fiind din pacate ultima pentru azi :(



Zilele astea am chef sa rad, si nu prea mult de scris ca si asa am multe proiecte de facut pe la scoala, si imi ocupa mult timp, si ma face sa o dau naibii de tastatura, incep sa ma doara degetele :(( Asa ca pentru un timp o sa va bucurati toti doar de unele videoclipuri pe care le voi posta o perioada.
Etichete: 0 comentarii | | edit post

BoyBands

___A boy band, written in some countries boys band or boy's band, is a type of featuring several young male singers. The members are generally expected to perform as dancers as well, often executing highly choreographed sequences to their own music. Although there are no distinct traits defining a boy band, one could label a band a "boy band" for following mainstream music trends , changing their appearances to adapt to new fashion trends, having elaborate dance moves, and performing elaborate shows . They can evolve out of church choral or Gospel music groups, but are often put together by talent managers or record producers who audition the groups for appearance , dancing, rapping skills, and singing ability. Boy bands often seem to be prefabricated.

Most do not play musical instruments , and the acts are essentially vocal harmony groups (though there are some exceptions, such as groups like A1, The Moffatts, South65, Busted). Due to this and their general commercial orientation towards a teenybopper ,teens , or preteen audience, the term has negative connotations in music jurnalism . Boy bands are similar in concept to girl groups.

Maurice Starr is usually credited with starting the trend, with his New Kids on the Block, though the term "boy band" did not exist until later in the 1990s. Starr's idea was to take the traditional template from the R&B genre (in this case his teenage band New Edition) and apply it to a pop genre. This formula was in turn redefined by a number of European managers beginning with Nigel Martin-Smith's Take That in the Uk, followed by Louise Walsh and bands like East 17, which by the late 1990s, saw the UK pop marketplace saturated with the genre.

TV Producers Bert Schneider and Bob Rafelson got four members to perform catchy pop tunes while also acting in a television series. The Monkees are often considered as the original pioneers among boy bands. Formed in 1965 the group disbanded in 1970. Although the term is mostly associated with groups from the 1990s onwards, antecedents exist throughout the history of pop music. The Temptations, popular in the 1960s, and The Bee Gees, The Jackson 5, The Osmonds, and Earth, Wind and Fire, popular in the 1970s, have also been considered a form of boy band by some[citation needed]. Latino boy band Menudo was founded in 1977.

One of the most successful boy band managers is Lou Pearlman, who is responsible for extremely commercially successful acts such as the Backstreet Boys and *NSYNC until he was convicted of fraud. In the UK, producer Simon Cowell (noted in the U.S. for the American Idol/Pop Idol franchise) is also known for having managed boyband Westlife, which was created by Louis Walsh[7] and promoted by a former boy band member Ronan Keating of Boyzone.
Since 2001, the dominance of traditional boy bands on pop charts began to fade to be replaced by what Gil Kaufman of MTV describes as "new boy bands" that are "more likely to resemble Good Charlotte, My Chemical Romance, Simple Plan or Dashboard Confessional".

Although most boy bands consist of R&B influences, other music genres, most notably power pop, country music, folk music and pop rap are also represented. South 65 and Marshall Dyllon, for example, were both considered country music boy bands. Il Divo, created by Simon Cowell, are a boy band that perform Operatic pop. Since 2001 there has been some crossover with power pop and pop punk, though this is obviously from boy bands that play live instruments.

One key convention for boy bands to follow is to follow what genres are fashionable, as opposed to creating something original. For example, as of 2008, boy bands often imitate pop punk, 1960's garage rock, post punk revivalists, pop rap, power pop (a perennial genre) and dance-punk.After scouring the country for five boys who could belt out tunes while doing the splits, (Lou Pearlman) assembled a clean-cut collection of effeminate white and Latino-looking boys, all pink cheeks and crew cuts with peroxided tips. Just like the Backstreet Boys and *NSYNC, there's the cute blond guy, one with curly hair, the dark one with big dimples, the guy with the funny facial hair and the less cute, but really sensitive, guy.

Pearlman herded them into a tiny apartment, forcing these guys in their late teens and early 20s to share bedrooms (hey, less opportunity for illicit sexual activity - at least with the opposite sex), and forbade them to stay out past midnight. He dressed them in coordinated red and silver "rave" outfits and spoon-fed them sugary-sweet lyrics like "Would I cross an ocean just to hold you ... Would I give up all I have to see you smile?" And then he set them loose on concert halls full of 12-year-old girls, who dutifully screamed their lungs out in a kind of mass orgasm fueled by all that scrubbed-clean testosterone.

Though some fans are wildly supportive of the music, the commercial success of specific boy bands does not tend to last long. As the fans (mostly teen girls) age and musical tastes evolve, they tend to outgrow such groups' appeal. If success is sustained, often one or more members of the band will leave and seek a solo career (particularly if they have some songwriting ability), often with some success, for instance: Michael Nesmith, Jordan Knight, Robbie Williams, Justin Timberlake, Jesse McCartney, Ronan Keating, Brian McFadden, Nick Lachey.

De 1 Martie



Blogger

copyright © 2008 - 2009 The Jurnal Blog by CheeSu. Some Rights Reserved.