A inceput campionatul !!!

___Dupa aproximativ 3 luni de pauza, se pare ca in sfarsit a inceput campionatul de fotbal intern. Si primul meci a fost aseara returul dintre Steaua si Vaslui in Ghencea. Desi m-am asteptat sa vad o echipa de cacao a Stelei , m-a surprins prin joc de pase relativ bun, devieri spectaculoase, si dribling (aleluia !) mai mereu. Trebuie sa mai lucreze la capitolul ''finalizare'' pentru ca prea s-a ratat din pozitii favorabile dar, in schimb , s-a remarcat un favorit de-al meu : Bogdan Stancu care a si marcat si a si driblat si a facut mai tot atacul Stelei. Nu mai stiu sigur dar, parca pentru el e al 5 gol in acest sezon in campionat (cam slab pentru un varf) dar, putem spune ca e mai micut si mai are de invatat, numai cu conditia ca ''minunatul'' nostru antrenor sa il puna mai mereu varf si sa ii zica sa stea mai mult in atac , decat sa il vezi cum ''ajuta mereu defensiva'' sau cum ii zic ei oficial: ''faza defensiva'' 8-I Decat la romani am mai auzit de asa bazaconie, in care atacantii sa ajute apararea. Aseara Steaua a jucat spectaculos ca nu a stat cu fundul in poarta ca in retur, asteptand vreo minune de penalty, sau vrun contraatac. Probabil le-a fost si frica mai ales ca in tribune au fost vreo 15000 de fani (nu au mai fost asa de multi de la jocurile din Champions League) Inafara de faptul ca unii fani se razboiesc (in van) cu patronul, a fost o atmosfera super tare.
___Tot azi am aflat ca un Israelian, afacerist din Top 300 USA , cu o avere de 4 miliarde $ vrea sa cumpere Steaua pe 50 milioane $ ! Mai pe seara am aflat ca Becali e la masa de negocieri cu omul nostru. Socant ! In plus israelianul vrea sa investeasca ceva bani in sistemul de scouting (unde in Romania practic nu exista; toti isi dau cu parerea , dar nu sunt profesionisti adevarati) , si in scoala de juniori ai Stelei si ,ca mentori la viitoriii nostri fotbaliatori, o sa ii aduca pe Benayoun de la Liverpool, Ben Sahar de la Chelsea , si inca unu de la Fulham, toti fiind din Israel si toti intelegandu-se extrem de bine cu Afaceristu` Israelian.
___Pe mine personal nu m-ar deranja deloc , chiar m-ar bucura daca omu asta ar investi calumea, numai ca la un moment dat intr-un ziar de sport de la noi declara ca ''deasemenea vreau sa recuperez banii prin vanzarea de jucatori'', lucru ce ma nelinisteste putin, dar , macar daca tot e pornit omu nostru pe lucru, macar sa aduca si un antrenor de valoare nu ca asta actual, care stie decat :''faza defensiva'' sa le zica atacantilor, driblingurile si mai ales pasele lipsind vehement ! Aseara cred totusi ca Steaua a avut o mica sclipire. Senzational : Olaraiu e la un pas de a fi dat afara de la Al-Hilal datorita unor iesiri violente la meciul de aseara , echipa lui castigand Cupa Printului ! Din cate am inteles , acesta a fost nervos pe prestatia jucatorilor si a arbitrilor si la sfarsit cand (ca toata lumea) a primit un tricou cu imaginea printului imprimata, de nervi l-a aruncat cat colo !

Vineri. Inceputul week-endului

_____A mai trecut o saptamana , destul de frumusica dupa parerea mea, si pot spune acum ca vine primavara. Gata , nu mai avem deloc mult frig de acum incolo , si speram sa vedem si ceva verde prin pomi asa ca sa mai coloreze putin orasul.
___E vineri si este extrem de bine. Aglomeratia mare ca deobicei , toata lumea grabindu-se sa se duca acasa, normal sa petreci mai mult timp cu familia, deoarece vine week-endul care o sa ne de-streseze de vremurile grele de pana acum. Multi se reintorc acasa , la bloc sau la curte, altii se grabesc sa plece la munte, unii cu trenul , altii cu masina. La munte inca e zapada, si e putin frig, asa ca de drumetii dealea cu inca cativa prieteni nu e prea bine, mai ales ca acum se topesc zapezile si se mai pot creaza si avalanse. Suna cam plictisitor tot ce zic io aici, dar in schimb cam asa e. Primavara nu s-a instalat inca dar, cred ca in cateva saptamani o sa zicem ca ''e cam cald'' . Vad deja cativa nori pe cer si sper macar sa ramana la fel si sa nu se schimbe vremea ca deabia m-am obisnuit cu mai putine haine si sper sa creasca in fiecare zi cu inca 1* .
___Pentru mine azi e ziua cea mai tare din toata saptamana, pentru ca vin inca 2 zile libere si pot sa fac cam orice in asa fel incat sa fiu strong luni dimineata. Cand ziceam ''orice'' ma refeream la unele petreceri wild :)) sau.... ceva care sa ma tina mai mult timp in asa fel incat a doua zi sa ma trezesc pe la pranz . Desi momentan nu prea am chef mare de asa ceva. Vreau sa mai ies pe afara si sa fac un sport ceva, ca aici la pc o sa fac si cocoasa si nici nu cred ca o sa mai pot sa merg, anchilozez naibii ! As vrea un volei ca nu am mai jucat demult, si desigur eram foarte bun .
___Pai cam atat pentru azi, pentru ca nu prea mai am chef nici sa scriu, si intru in minivacanta asta de 3 zile, asa ca pana luni nu cred ca mai postez ceva, si daca tot 1 martie e duminica, le urez fetelor ''La multi ani !'' sau ce oare s-o ura, ca habar nu mai am !

Oare se schimba definitiv ?

_____Stiu ca pana acum am cam stresat lumea cu postarile mele despre vreme si poate ca nici nu o sa mai apelez la ele dar, azidimineata m-am trezit cu soare in camera :O !!! Ma scol ma uit pe geam... SENIN frateeee !!! <:-P Dupa zilele alea nasoale in care nu am mai vazut cerul de mult timp, insfarsit prind si o zi care sa ma duca cu gandul ca mai avem vreo 3 zile pana la sezonul oficial de primavara , si inca vreo 2 luni pana la sezonul oficial de plaja si balacit in mare. Oricum prin august e buna marea ca e destul de calda.
_____Deasemenea daca stau sa am gandesc mai bine... peste 3 zile mai este o zi asa ... mai importanta pentru nio romanii :D (mai bine zis romancele) Mda deja parca vad: Luni , ma indrept inspre ASE si e mare aglomeratie, forfota stresanta pe strazi, toti vanzatorii neautorizati isi pun mesele in mijlocul trotuarului si incep sa-si faca reclama la obiectele de plastic de 2 lei dar care se vand la suprapret. Desigur o sa zica ca au facut reduceri dar, nu stiu cati se mai duc sa cumpere tampenii dealea, mai ales pe criza asta. In schimb la florarii cred ca o sa fie full, si normal , acolo o sa fie cam scump. Asta e, ce nu facem noi pentru fete , domnisoare si doamne ;)
_____Tocmai acum am deschis geamul si vad ca nu imi este frig deloc, desi e cam dimineata si dupa cateva zile bune de ger, ma asteptam sa fie mai frig. '' Happy times ! '' Daca nu stiti cine zicea replica asta , va recomand sa mai deschideti TV ca o sa il prindeti mereu pe la 11-12 seara pe la HBO pe Borat, in caz ca nu l-ati vazut . Intradevar timpuri misto , si poate cine stie , un cer dasta senin si ceva caldura ne va face sa mai uitam de chestiile astea zilnice care se repeta la infinit si ne plictisesc (serviciul, stirile de la ora5 , criza ,etc)
_____Cat priveste blogul meu, e adevarat luna asta desi am fost mai liber nu am avut timp si chef sa stau pe postari. Inca o data o spun: nu stiu nici eu daca o sa am mereu timp mai ales ca am scoala asta si deja am multe proiecte si teme si mai trebuie sa ma apuc sa invat de pe acum sa nu mai patesc ce am patit semestrul trecut cand m-am apucat in ultimele 2 saptamani. Oricum se semestrul acesta se termina imediat dupa vacanta de Pasti, ceea ce inseamna ca dupa Pasti iar o sa avem vreo 2 saptamani de ''invatat'' si apoi examene. Deci , prin urmare , trebuie de pe acum :( Las putin scoala la o parte si azi ma bucur ( ca si voi sper) de ziua asta frumoasa. PS: Am scris postarea asta asa de dimineata si fara mari probleme si graba pentru ca azi e joi... am liber !!! <:-P
Etichete: 1 comentarii | | edit post

Injoy 2

_____Din fericire (pentru mine mai mult) am mai gasit 3 miniclipuri. Sunt o gramada de chestii funny rau si va urez vizionare placuta si zambete cat mai largi ! PS: Ma cam dor degetele si ficatul si nu pot sa mai scriu foarte mult ... momentan :P :D

__Here comes...__



In urmatorul clip o sa demonstrez de ce iarna e cateodata o pacoste si ne cauzeaza numai neplaceri mai ales in trafic ,cand stam o gramada, sau atunci cand vrei sa pleci la serviciu si trebuie sa o faci cu 30 minute mai devreme ca sa apuci sa iti cureti masina de zapada...

__So cold !__



Eh si la final nu mai vorbim de neplaceri, macar sa avem un happy-ending. Ce le place in general fetelor ? Printre multe altele se afla si inghetata. Si mie imi place dar, mai mult cea de la cutie , nu aia pe bat. Sa vedeti acum de ce ...

__Hot icecream__



Vai ! Exista si varianta de inghetata africana Jumbo ! =D Deci... cine vrea inghetata ? :D
Etichete: 0 comentarii | | edit post

Injoy

_____Nu am nici un pic de timp liber acuma, ca am descoperit ca am o tema pentru maine dimineata la filosofie si trebuie sa fac un rezumat de 2 pagini(usor) din vreo 70 si ceva de pagini in total. Asa ca nu am mult timp ca o sa imi ocupe chestia asta mult si deja e vreo 9 ceasul. Asa ca las cateva miniclipuri aici sa va amuzati. Nu am timp de comentariii :P



Si asta e tare... urmatorul>>>


Si ultimul...


Sper ca v-au placut toate. Da-ti un comment sa imi spuneti care v-a placut cel mai mult. PaPa !
Etichete: 0 comentarii | | edit post

Chapter VIII : Being charming

_____Zilele trec cam greu, si primavara e tot mai departe. Caldura mult asteptata de mai toata lumea , inclusiv si Sebastian , nu prea isi face aparitia. Pana acum Sebastian nu a mai facut nici o victima si nici nu a fost pe atat de ''charming'' pe cat era cu ceva timp in urma. Si-a cam pierdut tot interesul pentru pentru aceasta categorie si pana si el isi da seama de acest lucru. Era bun in ceea ce facea si mereu se distra cu mintile victimelor imediat dupa ce le atragea privirile si interesul.
_____Acum nu mai vezi asa ceva nici pe la altii. Rareori mai intalnesti cate unu care sa ii zica ceva mai interesant unei fete. Acum toti vin cu lectia de acasa invatata (in general de la amici mai mari care sunt ''adevarat'' cuceritori) si baga si ei cateva replici bine invatate la care fetele accepta dupa ce se consulta la randul lor cu ''veteranele'' care spun ceva de genul:'' A, cat de dragut , asa m-a cucerit si pe mine Vasilica''. Sebastian a fost mai mereu prin preajma acestor specimene si se distra copios ,uneori chiar se mira, cand vedea ca unele fete (majoritatea) cadeau in plasa la vrajeli ieftine si de prost gust, dar nu putea sa nu se mire atunci cand acestea chiar credeau in ce putea sa zica Casanova ala mic ,deabia intrat in breasla.
_____Din descrierile lui Sebastian , categoria de ''nou intrat'' , capata un punct comun al vestimentatiei, comportamentului si caracterului : Deobicei se intra in aceste ''jocuri'' pe la varsta de 13-14 ani iar, modelul de ''minicasanova'' arata cam aiurea si inadecvat situatiei in care se afla, normal trebuie sa o ''prinda'' pe domnisoara. Astfel din punct de vedere al vestimentatiei, el trebuie sa se imbrace mai pe scurt ''ca un rapper'' . Muzica pe care o asculta deasemenea tot din aceeasi categorie cu vestimentatia ca ar fi ciudat sa il vezi pe un ''rapper'' ascultand pop-dance. Si la comportament trebuie sa deducem la fel. Ce zice micul nostru Casanova: ''Daca ma port mai violent si par mai ''tare'' sigur le am pe toate la picioare nu numai pe cea Aleasa. Poate mai bag si o gluma deaia gandita de acasa si gata nu mai imi trebuie nimic''. Sebastian a stat si s-a gandti putin la aceasta afirmatie si a gasit comportamentul acesta comun, undeva unde mai vazu-se el , tot ceva semanator. A, da la Animal Planet, cand masculul Alfa face galagie si se tot zbate pe acolo ca sa iasa in evidenta , ca sa atraga femelele. Acele animale erau maimute. Daca stam putin si ne gandim la teoria lui Darwin cu ''noi oamenii avem stramosi maimutele'' se pare ca omul are dreptate...
_____Lasand faptul ca nu am evoluat (social) mai mult (tehnologic), si tot cam ca atunci suntem si acum, trebuie ca Sebastian sa explice si ultima parte ce il formeaza pe ''minicasanova'': caracterul. Ei cine stie , poate ca nu o fi ala prea inteligent si nu se prea pricepe la replici, poate ca in adancul lui o avea intentii mai bune, si poate chiar o fi un baietel bun si strong. Dezamagirea e ca nu e asa. Din descrierile lui Sebastian apare o mica poveste in care desigur apar 2 personaje: Aleasa si Rapperul/Baiatul dur de la inceput. Ei merg pe strada si din intamplare vin vreo 2 si se iau de Aleasa. Ea desigur nu are nici o problema ca il are in dreapta sa pe Cuceritor (rapper , baiatul dur, cel care se descurca) si sigur el va sari in ajutor ca un viteaz ce e si o va salva, exact ca in filmele acelea cu printi si printese. Numai ca in momentul in care ea se uita in dreapta, Rapperul nostru nu era . :I (ma ce draq , s-a evaporat !?) Se mai uita si in spatele ei , si ghici ce vede. Pe rapper(baiatul dur de la inceput) fugind mai ceva ca banel nicolita, lasand-o pe fata noastra sa se descurce singura cu aia 2 rau-facatori. Numai ca si aia raman surprinsi de faptul ca Rapperul o ia primul la fuga si in acelasi timp uitandu-se la fata dezamagita o lasa in pace. Ea pleaca acasa si isi spune in sinea ei ca a fost o fraiera cand l-a crezut si ca uraste tagma baietilor pe veci, pana la urmatorul Casanova care si el va avea unele defecte pe care nu si le-a dezvaluit la inceput.
_____Am deviat cam mult de la Sebastian. Nu el nu face asa. Cel putin daca i se pun conditiile in fata, macar se uita peste ele si daca vede ca nu corespunde unor cerinte ale fetei, trece mai departe. In schimb, daca ea nu scoate in fata acest lucru si lasa de la sine de inteles ca vrea sa fie surprinsa , la acest capitol Sebastian straluceste. Dar alta data ca acum imi este somn.

Vremea data peste cap si MiniPauza

_____Incep sa observ ca se cam schimba vremea asta foarte mult intr-un mod total sucit. In primul rand in decembrie asta nu a nins aproape deloc, adica ma asteptam ca de craciun sa fie ninsoare ca in fiecare iarna. NU a fost nici macar fulguiala. In luna in care deobicei era ger si pic de precipitatii (cea mai seaca luna) vad ca ba ploua (acum vreo 2 saptamani) ba ninge (de cateva zile). Pe langa asta ma mai astept si la o primavara cu mult ger si multa zapada ca vad ca e la moda ca in loc de ger sa fie soare , si in loc de inflorirea pomilor sa fie crengi pline de turturi si sapada multa.
_____Cu ce ne afecteaza pe noi astia din Bucuresti zapada asta? Pai nu prea imi dau seama ce poate sa afecteze o simpla ninsoare ? Cum poate sa faca asa mare aglomeratie cand soseaua nu e deloc incurcata de vreme, si se poate circula bine? Pai am stat si am filosofat la chestia asta si : Lumea nu se mai chinuie sa stea prin frig in asteptarea troleului si prefera masinile, chiar daca e cam scumpa benzina, asa ies pe strada ''baieti'' care nu au mai condus de mult , si incurca circulatia din simpla comoditate sa nu stea in frig afara. Asa cred io cel putin, ca o mica mocirla nu poate sa faca drumul impracticabil, acelasi lucru intamplandu-se si pe timp de ploaie.
_____In week-end a fost mai frumos, si ne-a dat o mica speranta ca vine primavara, insa imediat dupaai s-a pus din nou frigul, iar in seara asta daca o fi iesit cineva pe afara sigur a murit de frig indiferent de cum era imbracat. Cred ca era de mult pe minus.Din ce am vazut pe la TV se incalzeste numai ca foarte incet si fara mari progrese. Sper sa nu mai intalnesc inca o ninsoare deaia abundenta la mijlocul lui martie cand deja era cald si cand pomii erau deja verzi ca e total aiurea.
_____Am cam inceput tot mai des sa mai intru si pe blog sa mai scriu vreo vrajeala din multe ale mele. Deschid PC in fiecare zi dar stau foarte putin. Sper sa revin cu multe idei in fiecare zi si sa nu mai bag si eu vreo postare la 3-4 zile ca e cam nasol si imi pierd din rabdarea fanilor, aia vreo 10-11 pe care ii am mereu. Pauza asta mica sper sa nu se mai repete ,desi, deja imi fac planuri pentru zilele frumoase care vor urma, in ele incluzandu-se si ceva miscare, un sport ceva, ca am cam vegetat in perioada asta. E adevarat , am avut examene si apoi am avut parte de ceva miscare in vacanta care a fost cam acum 2 saptamani, dar de atunci nu prea am mai facut nimic, asa ca regret ca nu mi-am incheiat zilele cu o postare. Inca o data mai spun: sper sa imi programez mai bine timpul liber ca sa am timp de toate ;)
Etichete: 0 comentarii | | edit post

Intrebari si Raspunsuri despre mine

1.Cum ma cheama? => Grosu I. Cezar
2.Unde m-am nascut? => Bucuresti
3.Ce inaltime am ? => Nu mai stiu sigur , in clasa a 12-a aveam 1, 85, acum sincer nu prea mai stiu sigur, si nici nu cred ca am mai crescut cu mult.
4.Ce culoare au ochii mei? => In mare albastri. Aproape de pupila sunt putin verzi, pe margine au o aura albastra si in general restul un fel de gri-albastrui.
5.La ce ora obisnuiesc sa ma scol? => In general ma scol dupa soare (in momentul cand intra razele soarelui in camera si o lumineaza destul de bine) ; vara pe la 6 30 iar iarna pentru ca nu am soare pe la 9; vara ma scol dupa soare indiferent la ce ora ma culc.
6.Unde imi place mai mult : munte sau mare? => Munte; de la 1 an si pana la 4 ani am crescut la munte si apoi mai toate vacantele am fost pe acolo. Deci muntele cam ca a doua casa.
7.Ce imi place mai mult : iarna sau vara? => Toamna ca incepe sa se racoreasca dar inca mai poti iesi in tricou pe afara. De ceva timp imi place mai mult vara ca nu mai e mocirla in bucuresti si nu ma imbrac cu o mie de haine.
8.Am vreun viciu? => Nu. Am fumat odata pe la 6 ani Carpati de la un cioban si am crezut ca mor, si de atunci nu am mai pus mana pe tigara. La bautura (o am in sange chestia asta) si imi e putin frica cu efectele ei secundare pentru ca stiu unele cazuri, iar pe tiuca nu mai pun mana ca am baut odata jumate de litru de tuica si am vomat o gramda si nici nu am putut manca nimic a doua zi. A fost ingrozitor. Vin, bere in cantitati cu bun simt. :D
9.Detin recorduri personale? =>Da. La citit detin un record pe care nu l-am mai depasit pana acum. Am citit un roman de 300 de pagini de Verne in 4 zile. Am alergat odata 100m in 13 secunde, record care din pacate nu cred ca o sa mi-l mai dobor vreodata. :( Momentan cred ca ating ''suta'' in vreo 20-25 de secunde. M-am inaltat , am oase grele si musculatura ioc :(
10.Ce mancare imi place? =>Intrebarea asta e cam banala, dar majoritatea intrebarilor le am de la anumite persoane , asa ca trebuie sa raspund si la asta. Am multe feluri si dea lungu timpului mi-am schimbat gusturile. Nu refuz niciodata salata verde facuta neaparat cu lamaie.(nu cu otet) Desi asta nu e fel de mancare.
11.Ce defecte ma caracterizeaza si ma scot mult in evidenta? =>Critic mult de tot. Nu ma pot abtine daca vad un mic defect :D >:) Sunt omul extremelor, si o duc dintr-o extrema in alta, adica ori bine-perfect, ori rau-tragedie.
12.Ce caracteristici ma mai definesc? => Daca mi se ofera ocazia, si se intampla sa particip la un moment comic din partea altor persoane, cele care il declanseaza, nu ezit sa nu fac misto de ele, si de defectele lor. Deasemenea sunt foarte bun maseur si nu cred ca m-a criticat cineva pentru prestatiile mele. Sunt un bun ascultator si de multe ori cred ca dau sfaturi destul de bune. Atunci cand cineva imi spune o problema o analizez foarte bine inainte si e posibil sa il indrum bine. Deobicei o fac extrem de bine si nu am auzit plangeri din cauza sfaturilor mele.
13.Ce hobby-uri am? Pai imi place sa ma uit si sa joc fotbal , imi mai place volei (campion pe scoala in clasa a 11 a), imi place sa alerg si sa fac sport, imi plac jocurile de carti sau table (nu sunt maniac si stiu cand sa ma opresc + ca nu joc pe bani), sa dansez si sa cant(n-am voce) . Ma mai pricep si la pictat, numai ca in ultimul timp nu prea am mai desenat si mi-am cam iesit din mana, dar inainte eram chiar foarte bun. Printre multe alte hobby-uri (pe care momentan nu mi le aduc aminte) imi place sa vorbesc mult, mai ales la telefon. Unii fac abuz de (posibil defectul meu) acest lucru si ma tin mult in telefon.
14.Sunt un om norocos? =>Intrebarea asta e putin cam complicata ca daca stam sa facem comparatie cu aia saraci de pe strada poate ca sunt foarte norocos, dar daca fac comparatie cu alte persoane , poate ca nu sunt chiar asa, dar oricum cred ca norocul il cam facem singuri sau apare asa cand nu ne asteptam mai mult sub forma de surprize. In ultima perioada nu prea am mai avut asa mare noroc, asta in caz ca sa zicem as fi fost mai norocos decat altii.
____Cred ca mai sunt multe intrebari numai ca pana acum la astea am raspuns. Daca o sa mai adun mai multe intrebari poate o sa ami fac o rubrica ca asta. Alta data :P

De unde putem sa downloadam ...

______Multa lume si cred ca cea mai mare parte inca mai downloadeaza dupa ODC sau DC ++ . Numarul acestora se reduce insa treptat in favoarea Torrenturilor. E adevarat ca aici se downloadeaza mult mai repede si sigur, fara sa-ti inchida nimeni cand ajungi de exemplu la 90% (cum mi se intampla mie cand aveam ODC instalat. Si totusi exista si alte metode de a downloada gratis, foarte rapid dar in schimb e posibil cu mici riscuri , cativa troieni sau virusi adevarati care sa termine pc.
______La un moment dat am reinstalat pc ca imi schimbasem cateva placi la el si hardul si nu prea aveam multe programe + ca vroiam sa ascult si eu muzica , sa o iau de undeva. Nu aveam ODC, nici BitTorrent. Si mi-a venit ideea geniala de a face ce orice om face atunci cadn nu gaseste ceva: da search pe google. Si am inceput ''music free download'' , ''free download movies'', ''descarca muzica gratis'' etc . In general siteurile care apar primele sunt niste tampenii, ca eu intrasem cam in toate numai sa pot sa gasesc un loc de unde sa downloadez. Si asa am ajuns pe la pagina 3 de pe google, pana am dat de cateva situri care se pare ca sunt foarte bune , nu au virusi, foarte actualizate si de la care am reusit sa downloadez foarte rapid . Cu greu le-am descoperit, dar stiti cum e : la disperare omul face orice pentru a supravietui, si nu se lasa batut.
______Asa am gasit 2 siteuri la care eu apelez mai mereu cand apare ceva nou si care unul din ele e in legatura cu Filebox , unul dintre cele mai bune adrese de la care se poate downloada rapid, in siguranta si fara sa iti inchida cineva downloadul numai daca iti faci un cont care si acesta e free. Desigur cei de la Filebox( niste romani destepti) nu puteau sa stea asa pe degeaba si au bagat si inca 2 variante de cont in care se plateste dar desigur cu cateva facilitati in plus fata de cei cu cont gratis. Acest site http://www.filebox.ro/ e ca un fel de ODC sau TORRENT ( in care poti sa si uploadezi daca vrei) si care iti asigura majoritatea filmelor , jocurilor pe calculator si a filmelor sa fie trase in siguranta, fara vrun virus , si cu viteza cat se poate de mare. In legatura cu acest site e altul pe care l-am descoperit http://www.the-one.ucoz.com/ . Pe acesta il recomand eu cel mai mult , mai ales la programe de calculator si filme. Cele mai bune si mai noi filme se gasesc aici, si unele (majoritatea) se descarca( fac legatura) cu fileboxul. La un moment dat iti apar 4 conexiuni prin care poti sa downloadezi, mie mergandu-mi cel mai bine cea de la Netserv . Am tras si cu 6 mb/s si nu vorbesc tampenii. Si in general trag cu minim 1,5 mb/s. Mi se pare extrem de tare pentru un site. Mai am unul , atunci cand poate caut un film foarte nou de nu il gasesti pe nicaieri si apelez la http://www.onlyzombie.com/ unde e posibil sa mai gasesc cate ceva ce nu gasesc in partea cealalata, desi the-one.ucoz e mai bun. In fine la muzica se pare ca m-am impotmolit, deoarece ambele situri o duc rau la capitolul mp3. Asa ca o sa dau un site ( pe care iar din pacate l-am gasit greu) dar e putin mai nesigur, adica fiind cam plin de virusi dar , daca esti atent si nu apesi pe imaginea aia care iti spune sa dai OK ca esti al 12,999,999 -lea ''client'' care poate castiga 10,000 $ , atunci esti in regula si nu o sa iei nici un virus. http://www.mp3fusion.net/ asta fiind situl putin mai periculos. Sau inca unul dar se pare ca de data asta e foarte sigur e http://www.mp3s.pl/mp3/a-z . Am pus adresa mai complet ca sa nu mai se stea sa se caute foarte mult. Astea sunt siturile in care eu am incredere si care imi dau cam tot ce doresc eu in materie de jocuri, filme, muzica. Incercati-le si voi daca la ODC va inchid toti si daca nu aveti BitTorrent, sau nu va da nimeni invitatie. Aici , pe siturile prezentate mai sus , conteaza decat netul pe care il ai( cei care au de la romtelecom sau rds sa se mute ca netul de la astia e varza, stiu si eu ca am fost pe la ei odata demult abonat)
______Download rapid ! :D

Hai ca e tare ASE-ul asta !

______Stateam si ma gandeam. Sunt la Economie ASE. Bun. Ce ar trebui sa invatam noi aici ? Pai in primul semestru am invatat microeconomie, statistica si altele. Pe semestrul 2 am macroeconomie si inca cateva materii cel putin ciudate dupa parerea mea, pentru ca nu prea au legatura cu ASE-ul si doar putina legatura cu economia si principiile ei. Astfel in partea a 2 a din acest an o sa am Filozofie si Drept . Am ramas cam tamp cand m-am uitat la orar. Tot asa am ramas mai multi azi la seminarul de Drept, unde profa a si remarcat acest lucru. Stateam toti si ne uitam la ea ca la felu 14 , desi nu ne bagase inca in materie, decat cateva chestii ce la vom face pe parcursul acestor cateva luni si cum ar trebui sa abordam noi aceasta materie ( sfaturi cu privire la invatat) dupa cum zicea si ea: sa nu va treziti in ultimele saptamani ca va apucati deabia atunci sa invatati ca o sa fie total aiurea ca o sa aveti multe pe cap si ce o sa faceti voi acolo nu o sa se cheme invatat. Parca profa mi-a adus aminte de ce s-a intamplat in urma cu aproximativ o luna cand deabia iesit din vacanta, cu nici un chef de scoala, sa ma apuc (cica) sa ''invat'' . =)) Vai cat de amuzant e ! Faza nasoala e ca din cauza acestui fapt eu am luat doar jumate din examene ( 3 din 6) si pe alea mai usoare (alea mai grele la vara).
______Aflu de curand ca o sa tinem si noi balul (cred ca e vreo farsa facuta de prof. Huru ''Killer'') si pe langa acest fapt ''minunat'' o sa impartim frateste cu cei de la Economie Agroalimentara si a Mediului (taranii). STRAIGHT FACE : l OAU ! Acum se vede ca suntem economisti adevarati, pe o criza ca asta: suntem oare atat de saraci incat sa facem balul (la inghesuiala) si cu altii ? Parca vad ca o sa stam ca tambrele acolo de cata lume o sa fie : l Ma intreb : oare cum o sa fie organizat , mai ales faza cu mister si miss , care dinter facultati o sa prezinte prima participantii, sau o sa fim iar economisti si ne unim si cu aia de la ''Agricultura'' si facem o singura miss si un singur mister din ambele facultati ? : l SPEECHLESS ! ... Ce-i drept vine primavara si asta mereu inseamna schimbari de clima , de la rece la cald, si ca deobicei creiarasul e afectat. Cred ca acesta e raspunsul cel mai potrivit la aceste ''evenimente'' minunate !
______In rest totul e perfect, Anaida in schimb, il streseaza pe Sebastian in legatura cu o fata , se baga prea mult peste interesele lui. Desi poate ca si ea are dreptate. Hai ca mai intru si pe ''Jurnal" sa mai continui povestea de acolo in alte capitole (chapters) noi. Dar mai incolo :P

Acum in cinematografe

______Au inceput sa iasa filmele pe anul 2009 de vreo cateva saptamani. M-am uitat la multe si am tras unele concluzii. Daca in urma cu ceva ani era la moda actiunea combinata cu fantasticul, basmele , si erau produse multe filme , multe trilogii (Stapanul inelelor I,II,III ;Spiderman I,II,III; StarWars III: Revenge of the sith ; Piratii din Caraibe I,II,III.etc) anul acesta , vad ca predomina filmele realiste, fara fir epic incitant, nici un pic de thriller, si care fac referire (marea majoritate) la viata oamenilor, viata din cadrul familiei, confruntarile oamenilor cu societatea, multa baza pe sentimentele de baza.
______Asa am descoperit din intamplare si curiozitate (la unele filme am fost interesat foarte mult de unii actori pe care ii apreaciam mai mult si pe care nu ii vazusem pana acum jucand impreuna, sau altii care au mai jucat impreuna si care au revenit inca o data pe sticla impreuna). Printre aceste filme se numara: Marley & Me ; Good Dick ; Revolutionary Road.
______Primul e destul de misto, incarcat emotional (recomandat fetelor) si care aduce la lumina viata unui cuplu de americani, ambii jurnalisti, care isi incep relatia odata cu aducerea acasa a unui ''pet'' , un catel , ce va petrece foarte mult timp alaturi de ei si care intr-un final i se intampla ceva ce nu poate fi oprit deloc de mama natura, ceea ce regreta multi care au avut animale de casa si care au tinut extrem de mult la ele, ca intr-un final sa le moara in brate. Owen Wilson si Jennifer Aniston sunt in rolurile principale, doi actori care imi plac extrem de mult si care imi dau impresia ca se potrivesc, cel putin din film asta am dedus.
______Good Dick, l-am vazut aseara, si mi s-a parut putin dramatic, mai ales spre final , ca aduce in lumina unele relatii interfamiliale ce apar adesea in familiile dezbinate. In schimb, la inceput si chiar pe parcurs, are tenta sexuala , ceva dragoste, relatie de cuplu, in general, viata tanarului care crede ca si-a gasit iubirea, si care imparte aceleasi gusturi cu ea in materie de filme de exemplu. Pe parcurs apar si unele faze comice (in opinia mea) si cred ca merita si acesta vazut pentru ca trece foarte lin de la o emotie, la alta.
______Pe ultimul, Revolutionary Road, nu am apucat sa il vad , dar din ce am auzit, are cam aceeasi tema, viata de familie, trairile si sentimentele ce apar si conflictele intre personaje. E de apreciat ca o sa ii revedem jucand impreuna , personajele principale din filmul deja consacrat Titanic, DiCaprio si Winslet. Deasemenea, filmul poate parea plictisitor pentru unii, si fascinant pentru alti, aici depinzand dupa gustul fiecaruia; acest lucru fiiind prezent si in celelte doua filme prezentate de mine.
______Deasemenea am remarcat ca filmele horror sunt din ce in ce mai multe anu asta. Predomina dramele realiste si horror-urile anul asta si cred ca vor mai iesi in continuare multe alte filme in genul asta , cel putin pana la sfarsitul acestui an.
Etichete: 0 comentarii | | edit post

I`m back , I`m BAD

______Am revenit in cele din urma. Cam scurta vacanta asta, si ranile de pana acum , deabia au inceput sa se vindece . Stai asa , ca o sa inceapa sa se faca altele noi, am revenit desigur , in cusca cu lei - Bucurestiul. Am fost la munte vreo 4 zile si am jucat fotbal mult, am mancat mai mult si sunt gata sa fac fata acestei luni jaf (februarie) si sa ajung in primavara bine si mai ales la facultate sa ma apuc naibii de invatat, sa nu mai am experienta neplacuta sa ma apuc de invatat cu 2 saptamani (mai precis 2 zile) inainte de examene. De data asta invat, sa le trec bine la sfarsitul sezonului, si sa trec si tampeniile de restante care m-au cam secat.
______''I`m BAD''. De ce am ales asta? Nimic foarte special , doar ascultam si io melodia lui Michael. Sau poate sunt mai ''intarit'' acuma. Sunt gata sa infrunt tot ! Razbunarile vin mai tarziu, nu ma razbun acuma, si oricum , razbunarea vine de la sine , nu trebuie sa fac eu nimic, ca intr-un final tot ajung sa ma razbun pe tot ce mi-a facut rau . In sfarsit am energie dupa o perioada mare de seceta. Daca as mai fi stat inca o saptamana eram strong. Acum decat doar bad.
______Dupa cum ma gandeam, ca revenind din vacanta o sa am cate ceva pe cap , uite ca pana la urma nu ma ocolesc micile detalii enervante la inceput de nou sezon. In timpul vacantei am apucat sa strang ceva bani si se pare ca odata cu terminarea relaxarii , incep deja sa vina , sa apara asa dintr-o data datoriile, obligatiile . De ce trebuie sa fie orasul asta asa de insuportabil ? Ca e frumos in general, mereu se misca cate ceva in el, nu doarme niciodata, plus ca nu poti sa il vezi intr-o zi pe tot, ca e imens, si iti ia mult , mai ales daca o ei la pas si nu cu masina. Da intradevar, e prea gri, locuitorii de aici se mananca intre ei pentru a supravietui, cum am zis, cusca cu lei. Aici iti dezvolti simtul supravietuirii, nu in padure, in salbaticie.
Oricum sunt pregatit sa fac fata oricarui eveniment neplacut, pentru cel putin o perioada de cateva luni. Sper sa fie mai multe, ca pana la vacanta urmatoare mai e ceva. Si dupa ea normal, iar examene, dar prevad ca o sa fac fata, nu stiu , am asa un sentiment ca se transforma in bine, pentru o perioada Bucurestiul, si numai pentru mine. In schimb pentru altii o sa fie mai naspa, dar asta e , unii supravietuiesc sunt Bad, sunt lei, iar altii, sunt slabi, sunt mancare pentru lei.

Blogger

copyright © 2008 - 2009 The Jurnal Blog by CheeSu. Some Rights Reserved.